Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради контузията на Текпетей: Лудогорец взима крило „на пожар“

13 август 2024, 14:02 часа • 542 прочитания

Лудогорец ще опита да вземе „на пожар“ ново крило след тежката контузия, която получи един от основните играчи на „орлите“ - Бърнард Текпетей. Това разкриха колегите от „Мач Телеграф“. Според информациите шефовете на разградчани ще опитат да осъществят спешен трансфер в следващите дни, за да може новия футболист да е на разположение на Георги Дерменджиев за предстоящите мачове в евротурнирите.

Текпетей се възстановява от тежка травма

Както е известно, Бърнард Текпетей получи тежка контузия в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Карабах. Тогава той бе ударен зверски от съперников играч, който счупи малкия и големия пищял на левия крак на ганаеца. Крилото на Лудогорец веднага се подложи на операция като все още не е ясно точно колко време ще му е необходимо да се възстанови и да се завърне на терена.

Лудогорец

Лудогорец обмисля покупка или наем

Заради травмата на Текпетей шефовете на Лудогорец вече му търсят заместник. Възможно е да бъде закупено ново крило. Съществува и вероятността да бъде взет футболист под наем, който да играе докато ганаецът се завърне. След травмата на Текпетей „орлите“ останаха със само трима флангови състезатели – Рик Джонатан, Спас Делев и Кайо Видал.

Вчера пък стана ясно, че Лудогорец опитва да удължи договора на една от звездите си.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес