Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заги няма да води Славия и срещу Лудогорец, капитанът на „белите“ също е аут

31 октомври 2023, 12:25 часа • 3329 прочитания

Славия има сериозни проблеми преди двубоя срещу шампиона на България Лудогорец. Срещата между двата тима е в четвъртък, 2 ноември от 18:00 часа на стадион „Александър Шаламанов“ в София. „Белите“ обаче няма да могат да разчитат в срещата, както на новия си треньор Златомир Загорчич, така и на капитана си Галин Иванов.

Златомир Загорчич изтърпява наказание от миналия сезон

Златомир Загорчич

Златомир Загорчич се завърна на пейката на Славия през миналата седмица, когато замени на поста Иван Колев. „Белите“ реагираха веднага на треньорската рокада и победиха Крумовград през уикенда. Заги обаче изгледа срещата от трибуните, тъй като има наказание от миналия сезон, което трябва да изтърпи. Именно поради тази причина той няма да бъде на пейката на Славия и за предстоящия мач с Лудогорец.

Галин Иванов е с пет жълти картона

Галин Иванов

Капитанът на столичани Галин Иванов също ще пропусне двубоя с 12-кратните шампиони на България. Бившият национал бе санкциониран от Дисциплинарната комисия към БФС, след като получи жълт картон в добавеното време на срещата с Крумовград. Това е негово пето официално предупреждение и той ще трябва да пропусне домакинството на „орлите“.

Междувременно вчера президентът на Славия Венцеслав Стефанов отряза мераците на ЦСКА за голям талант на "белите".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес