Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Вие за равенство ли играете": Въпросът на Десподов към отбора на ЦСКА

01 май 2023, 10:40 часа • 2491 прочитания

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов отправил любопитно питане към футболиста на ЦСКА Иван Турицов по време на сблъсъка между двата тима на стадион "Българска армия" в неделя вечер. Десподов искал да знае дали ЦСКА "играе за равенство" в мача, защото останал с такова впечатление от играта им.

"Според мене, всички очаквахме, че мачът ще бъде такъв – изнервен, по-малко футбол, повече битка. През първото полувреме ние владеехме повече топката, но пък ЦСКА имаха по-чисти положения. През второто се изравниха нещата, но успяха да ни набутат в нашата половина в последните 15 минути, което е нормално с оглед развоя, че губеха в резултата", каза Десподов.

ОЩЕ: Турицов: Лудогорец искаше служебна победа

"Аз имах усещането и го попитах Турицов на терена: "Вие за хикс (равенство) ли играете?". Защото така изглеждаше, те се бяха прибрали момчетата в един период от мача, и спокойно чакаха ние да владеем инициативата. Не се получи красив двубой за гледане, но пък успяхме да победим и да прибавим много важни три точки за отбора", добави още той.

Кирил Десподов внесе и яснота защо се е стигнало до прекъсването на мача, при което главният съдия призова играчите да се приберат в съблекалните. Причината е, че Десподов е бил замерян с камъни - нещо, за което веднага е уведомил Георги Кабаков (подробности четете в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес