Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вицешампионът на Франция и кандидат за Бундеслигата искат Хосе Кордоба

30 януари 2024, 11:14 часа • 1922 прочитания

Вицешампионът на Франция от миналия сезон Ланс иска да привлече централния защитник на Левски Хосе Кордоба. Това разкри известният италиански спортен журналист Матео Морето. Той допълва, че към 22-годишния панамец има сериозен интерес и към един от кандидатите за класиране в Бундеслигата през следващата кампания – Хамбургер.

Ланс иска Кордоба, след като получи „Не“ от Барса

Морето споделя, че Ланс са се опитали да привлекат футболиста на Барселона Микаил Файе. Каталунците обаче категорично са отказали да се разделят с 19-годишния централен бранител. Поради тази причина ръководството на френския тим се е насочило към привличането на Хосе Кордоба. През този сезон Ланс не се представя много убедително и заема осмо място в Лига 1 с 29 точки.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В Левски не искат и да се сетят за Мъри, но още берат плодовете на труда му

Хамбургер иска да се върне в елита

Хамбургер пък се намира на четвърто място във Втора Бундеслига с 34 точки в актива си. Шефовете на тима искат той да се завърне възможно най-бързо в германския елит. Именно поради тази причина те са готови да привлекат нови играчи, които да помогнат целта да бъде изпълнена. Лидер във второто ниво на Германия е Санкт Паули с 39 точки, докато вторият Гройтер Фюрт е с 35.

Преди дни се заговори, че Ростов също иска да привлече Кордоба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес