Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов: По-добре късно, отколкото никога! Мечтаем за Европа (ВИДЕО)

21 май 2024, 00:25 часа • 2330 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своето мнение след победата на "белите" над Ботев Пловдив в двубой от 34-тия кръг на Първа лига. Босът на столичния клуб отличи добрата игра на тима с човек по-малко и не скри, че мечтата за участие в европейските клубни турнири е жива.

Славия се пребори с 10 души и мечтае за Европа

„Дори с 10 души успяхме да се преборим и да мечтаем (б.а. - за Европа). По-добре късно, отколкото никога. Не знам какви са ни шансовете за Европа, но мисля, че имаме шансове. Ако така играем в Кърджали и ако се раздават и се борят по-този шансове, мисля, че имаме реални шансове“, заяви Венци Стефанов след победата на "белите" над Ботев Пловдив. Преди него коментарът си за предстоящия двубой направи и треньорът на Славия Златомир Загорчич:

Мнението на Заги

"Вече гледаме към следващия мач. Ще направим всичко възможно да се класираме за Европа. Може би, където най-много очакваме да спечелим, няма да спечелим. Надявам се на себераздаването на футболистите. Мислим само за Арда. Мен ме интересува само първия мач срещу Арда. Ако спечелим, ще е идеално за нас. Това е нещо много хубаво и за нашия клуб, а и за самите футболисти", смята Заги.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: ЦСКА 1948 и Арда не се победиха в битката за бараж (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес