Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валери Божинов и звезда на Левски се радват на "хубаво приятелство" (ВИДЕО)

27 септември 2023, 20:49 часа • 2452 прочитания

Звездата на Левски Уелтън бе награден за "Играч на мача" след победата на "сините" над Славия в столичното дерби от междинния 11-и кръг на Първа лига. Бразилският атакуващ футболист заяви, че успехите му са плод на много работа, както и на и указанията от старши треньора Николай Костов. Крилото разказа и за отношенията си с Валери Божинов.

Защо Левски победи

„Искам да благодаря на Господ за това, че ми помогна за гола и победата на отбора. Много труден мач. Почти цял мач бяхме с човек по-малко. Но се събрахме в съблекалнята, казахме, че ще излезем по-здраво, и бяхме убедени, че ще победим. А това се и получи“, започна Уелтън за победата на Левски.

Левски Уелтън

Успехите на Уелтън

„Важно е да вкарвам, аз работя много за моите успехи. Детайлите, на които обръща внимание треньорът, също помагат. Но нищо не би се получило, ако няма здрава работа и отдаденост на терена“, продължи той.

"Хубавото приятелство" с Валери Божинов

„Изключително много уважавам Валери Божинов и отношението му към мен. Бил е голям футболист, бързо се сприятелихме. Скъсихме дистанцията и се получи хубаво приятелство между нас. Сега ще отида да почина, излизаме от труден и здрав мач. Трябваше да тичаме повече днес. Нека първо да починем, да съберем мислите и да работим сериозно до края на седмицата, всичко ще си дойде на мястото“, завърши звездата на "сините".

ОЩЕ: Това ВИДЕО е хит в мрежа: Бойко Борисов и Валери Божинов се събраха

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес