Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томислав Стипич обяви голяма новина и засипа с похвали новия в ЦСКА (ВИДЕО)

26 юли 2024, 16:06 часа • 1782 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич даде пресконференция преди утрешния двубой на "армейците" с Хебър в Първа лига. Хърватинът с германски паспорт засипа със суперлативи новото попълнение Джейсън Локило и обяви, че "червените" чакат нападател през следващата седмица.

Стипич има големи очаквания за Локило

"Джейсън Локило играе като дясно крило с по-силен ляв крак. Силните му страни са, че може да влиза навътре, да играе един на един, да дава добри пасове и да вкарва голове. Джейсън Локило е вече тук в София, днес ще проведе първата си тренировка, но утре няма да попадне в групата, може би срещу Спартак Варна. Ще видим неговото състояние и ще преценим", заяви Стипич за новото попълнение на ЦСКА.

ВАР-ът на Actualno

Въпросителни пред Стипич за мача със Спартак Варна

"Мачът ще бъде труден, ще се борим да го спечелим. Като цяло не съм обърнал внимание на терена, не искам да търся оправдания. Ние сме фокусирани върху мача. След това ни предстои мач със Спартак Варна, но ние искаме да се подготвяме мач за мач. Единствената въпросителна е около Петко Панайотов, той бе ударен в мача с Лудогорец. Не е мускулно разкъсване, ще преценя неговото състояние. Няма да рискуваме. Марк-Емилио Папазов игра за дубъла и получи червен картон и няма да може да участва", разясни наставникът.

Томислав Стипич не разделя играчите по раса и религия

"Като треньор харесвам всички футболисти, не ги разделям по раса, религия и така нататък. Третирам ги по еднакъв начин. Те заслужиха да са в стартовите 11. Ако показват добри игри, те ще попадат в състава. Много е важно да дадем на тези млади таланти път към големия футбол. Работим в тази посока", каза още треньорът на ЦСКА.

ЦСКА очаква нов нападател през следващата седмица

"Да, търсим нападател. Предполагам следващата седмица ще обявим. Нашето скаутско звено работи неуморно. Засега трябва да се справяме без тях. Сега трябва да се фокусираме върху следващия мач", завърши Томислав Стипич.

ОЩЕ: Желан от ЦСКА отказал солидна заплата от друг клуб

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес