Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томанов: Локомотив е много сериозен тим, ще подходим внимателно

03 април 2014, 15:24 часа • 5644 прочитания

Спортно-техническият директор на Лудогорец Методи Томанов изказа своето мнение след жребия за Купата на България. Според него противникът на шампионите в полуфиналите за Купата - Локомотив Пловдив е труден противник . Директорът смята, че за да го отстранят,  разградчани ще трябва да положат сериозни усилия.

„Локомотив Пловдив е много сериозен тим, ще подходим с нужното внимание, концентрация към този тим, за да постигнем крайната си цел и успех. Няма слаби съперници в тази четворка, ще хвърлим всички усилия, за да излезем крайни победители“, заяви Томанов.

За появилите се мнения, едно от които беше и това на старши-треньорът Стойчо Стоев, че отборът на Лудогорец е изморен след многото изиграни мачове през сезона, Томанов даде своя коментар:

„Това ще ни бъде най-големият проблем, ще хвърлим всички усилия, за да може да съхраним отбора за оставащите мачове. Това е труден и сложен процес, но имаме достатъчно на брой равностойни футболисти, които ще ги използваме в оставащите мачове. Дано съумеем да излезем като победители и на двата фронта.”

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес