Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стипич почна да коли и беси: Отстрани многократно сгафил от първия тим на ЦСКА

26 юни 2024, 17:47 часа • 6533 прочитания

Новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич отстрани левия краен защитник Брадли Де Нойер от първия състав на "армейците". Причината за решението на специалиста е непрофесионално отношение в тренировъчния процес.

Стипич изгони Де Нойер

Новината съобщиха колегите от Sportal.bg. Те припомнят, че нидерландският бранител взе участие едва в пет срещи за “червените” през миналия сезон и то за по няколко минути. Очаква се столичният гранд да търси начин да се освободи от Де Нойер до края на трансферния период.

ОЩЕ: Огромна заплата държи Юга в ЦСКА, „любимецът“ на феновете прибирал по 60 бона месечно?

ВАР-ът на Actualno

Пореден гаф на Брадли Де Нойер

Левият бек вече се прочу у нас с липсата на дисциплина. Той се възстановява дълго време от контузия, а дни след като се завърна в титулярния състав в дерби срещу Лудогорец, не се появи на тренировка. Тогава от клуба обявиха, че нидерландецът е с вирусно заболяване, но според информация на колегите от „Тема спорт“ никой в ЦСКА не е имал представа къде се намира защитникът

Единствената пречка за освобождаването на Брадли Де Нойер би била неустойката, която може левият краен бранител да поиска (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес