Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Иванов се завръща в Левски?

17 януари 2023, 09:28 часа • 4653 прочитания

Бившият футболист на Левски Станислав Иванов може да се завърне на стадион "Георги Аспарухов". Ръководството на "сините" размишлява дали да върне юношата на клуба, който преди дни се раздели с отбора на Чикаго Файър, пише "Тема Спорт".

23-годишният Иванов понастоящем е свободен агент и може да се присъедини към "сините" без трансферна сума. Според информациите обаче, има известни разминавания между очакванията на Иванов за заплащане и това, което са склонни да му предложат от "Герена".

Станислав Иванов

Ако все пак Иванов склони да намали финансовите си изисквания, от Левски са готови да навлязат в нови преговори за привличането му в състава на Станимир Стоилов. В момента тимът е на лагер в Дубай, където се готви за подновяването на сезона в Първа лига.

Станислав Иванов бе част от отбора на Левски в периода 2016 - 2021 година, като записа 89 мача, в които вкара 14 гола и се отчете с 19 асистенции. Футболистът ще търси друго развитие на кариерата си, след като преминаването му в Чикаго Файър бе белязано от тежка контузия.

Междувременно Мъри Стоилов прати младок на Левски да трупа опит при Димитър Димитров - Херо.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес