Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев тръгна на война с ЦСКА: Продължител на Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе (СНИМКА)

27 септември 2024, 15:13 часа • 713 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев тръгна на война с ЦСКА. Наставникът на „сините“ нарече „армейците“ - „продължител на Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе“. Младият специалист използва социалните мрежи, за да отговори на своя колега Александър Томаш, който днес го жегна, че „червените“ са рекордьор по титли, а не по втори места.

Генчев отписа ЦСКА от битката за титлата

Както е известно, преди дни Станислав Генчев даде интервю, в което отписа ЦСКА от битката за титлата заради слабия старт на сезона от страна на „армейците“. Днес треньорът на „червените“ Александър Томаш отговори на своя колега, но това явно не се е харесало на наставника на „сините“, който побърза да изрази мнението си в социалните мрежи.

Уикипедия слага точка на спора кой е рекордьор по втори места за най-кратък срок години от съществуването му като...

Posted by Станислав Генчев on Friday, September 27, 2024

Станислав Генчев подходи доста неуважително

Генчев качи скрийншот от „Уикипедия“, който показва тимовете завършили в Топ 3 на Първа лига в последните години. Той също така написа: „Уикипедия слага точка на спора кой е рекордьор по втори места за най-кратък срок години от съществуването му като продължител на Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе... Към ЦСКА, срещу който съм играл, винаги съм се отнасял с уважение”.

ОЩЕ: Сираков уж не се бъркал на Генчев, но още на полувремето ходил да му пили на главата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес