Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спъва се дори от вятъра: Голямата звезда на Левски под обстрела на критиките

08 октомври 2024, 09:31 часа • 834 прочитания

"Той се спъва от топката и вятъра." Така бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев описа новата звезда на "сините" Мустафа Сангаре. 62-годишният специалист говори пред "Тема спорт" след загубата на столичния тим от Ботев Пловдив с 1:0 в събота, като обърна специално внимание на играта на френския нападател. 

Велев с остри критики към Левски

"За мен няма как на терена заедно да са Мустафа Сангаре и Алекс Колев. Абсурд. Французинът го виждам, че се изтегля да действа по вляво. Но два метра човек на крилото… Как да стане!? Той се спъва от топката и вятъра. Пускаш Колев напред и играеш с халфове и крила", заяви Велев.

Мустафа Сангаре

С идването си на "Герена" Сангаре се превърна в един от любимците на "синята" агитка. До момента той записа 12 мача, в които блесна с 5 попадения. 

Кокала подхвана и националния селекционер

Освен ситуацията в бившия му клуб, Кокала коментира и избора на националния селекционер Илиан Илиев за прдстоящите мачовете на България в Лигата на нациите: "Видях, че са викнати четирима футболисти от ЦСКА. Как може да вземеш такава бройка от изпадащ отбор, при това резерви? В каква форма смята Илиан Илиев, че са тези играчи? Все пак очаквам победи в предстоящите мачове. Ако България не стане първа в тази група, ще е трагедия."

"Лъвовете" ще срещнат отборите на Люксембург и Северна Ирландия. В понеделник Илиев заяви, че е доволен от интереса към избраниците си и подробно обясни своите решения.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес