Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Собственикът на Локомотив Пловдив скочи на избягал от клуба

25 април 2024, 17:56 часа • 2946 прочитания

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски атакува остро вече бившия вратар на тима Динко Хоркаш. Както е известно, по-рано днес 25-годишният хърватин избяга от „смърфовете“, след като разтрогна договора си с клуба по взаимно съгласие.

Христо Крушарски сподели пред колегите от „Блиц“, че който е послушал мениджъра си и си е тръгнал от Локомотив Пловдив не е прокопсал. Бизнесменът допълни, че е искал „смърфовете“ да освободят Динко Хоркаш още през зимата, но тогава стражът не е пожелал да си тръгне.

„Който е послушал мениджъра си, не е прокопсал“

Динко Хоркаш

„Един си тръгва, друг ще дойде. Така е във футбола. Аз исках да се разделим с Динко Хоркаш още през зимната пауза. Тогава той отказа. Сега е поискал да си тръгне. Отишъл при Пиргов и настоял. Съгласихме се и готово“.

„Това момче се влияе много от мениджъра си. Знаете ли, който е послушал мениджъра си, не е прокопсал. Провалил се е. Спомнете си Стивън Езе, има и още, и още, и още примери. Хоркаш няма да е последният“, изригна Христо Крушарски.

По-рано днес легенда на Локомотив Пловдив сподели, че Лудогорец заслужено ще стане шампион, а Ботев ще е на финал за Купата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес