Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

СНИМКА: НКП на Левски сравни Сираков с Батков и помоли иронично за прошка

09 април 2023, 17:20 часа • 3819 прочитания

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски за пореден път атакува мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Бившият нападател на "сините" разкри своята истина за сътресенията по високите етажи на властта, а реакцията на фенската организация не закъсня.

Нейните членове този път подходиха с ирония. Те заявиха, че след внимателно изслушване на интервюто на Сираков, са решили да върнат доверието си в него, тъй като "не е човек, който обещава фантасмагории". От НКП дори благодариха на генералния спонсор и помолиха президента на тима за прошка.

Публикацията на сдружението бе съпътствана от любопитен колаж, на който бе смесена визията на "синята" легенда  с тази на един негов предшественик, а именно Тодор Батков. Само преди дни организацията публикува видео, което според нея уличава настоящия собственик в лъжи, изричани от началото на новия му период в клуба.

Сдружение „Левски на левскарите“ пък излезе със специална декларация, в която благодари на треньора Станимир Стоилов за свършеното в клуба (подробности четете в линка).

Изслушахме внимателно интервюто на Собственика и решихме да върнем доверието си в него. След като лично гарантира, че...

Публикувахте от Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) в Неделя, 9 април 2023 г.

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес