Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сагата няма край: ЦСКА и Бейтар се пазарят за цената на Асприля

10 юли 2023, 17:29 часа • 1419 прочитания

Трансферната сага около нападателя Данило Асприля няма край. Както е известно в последните седмици се заговори, че 34-годишният колумбиец ще облече екипа на ЦСКА от новия сезон като бе считан за сигурно ново попълнение. След това обаче самият играч обяви, че иска да се върне в родината си, а не да играе за „армейците“. В крайна сметка се оказа, че Асприля все пак може да акостира на „Българска армия“.

Планът на Асприля 

Асприля искаше да разтрогне договора си с Бейтар Йерусалим като доводът му бе, че не се чувства щастлив в клуба. В момента, в който израелците обаче научиха, че той може да се присъедини към ЦСКА като свободен агент категорично отказаха да го пуснат без пари и поискаха трансферна сума.

Преговорите за правата му 

В момента шефовете на ЦСКА и Бейтар водят преговори за трансфера на Асприля. Това съобщиха колегите от „Топспорт“. Според информациите израелците искат 150 хиляди евро за правата на офанзивния футболист, докато „червените“ са склонни да извадят само половината – 75 000, тъй като той се намира в доста напреднала за футбола възраст. Очаква се в следващите дни да има яснота около бъдещето на играча.

Днес пък треньорът на ЦСКА Саша Илич разкри кога очаква най-скъпото попълнение на тима да се присъедини към отбора му.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА гърми, Левски спи.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес