Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Промяна няма!": Левски скочи на БФС и Георги Иванов, "сините" завеждат дела

23 октомври 2024, 16:17 часа • 1764 прочитания

Левски излезе с официална позиция, в която остро критикува Българския футболен съюз, и в частност неговото настоящо ръководство с президент Георги Иванов, защото "сините" не виждат промяна и спазване на заявени обещания. Повод за съобщението на столичния гранд са наложените глоби от родната централа след Вечното дерби.

Левски изригна срещу БФС

В същото време от "Герена" обявиха, че ще заведат дела за всички глоби за нецензурни скандирания, които считат за неприемливи, незаконосъобразни и без аналог в световния спорт.
"Мачът с ЦСКА-София, който е с най-голям заряд и напрежение у нас, премина без нито един инцидент, което бе признато и от полицията. Адмирираме поведението и на двете публики", гласи част от началото на публикацията.

ОЩЕ: След Вечното дерби: БФС прибира над 16 хиляди лева от Левски и ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

"Докога ще бъдем ние основният спонсор на БФС?"

"Докога ще бъдем ние основният спонсор на БФС? Дебело подчертаваме, че никъде в целия свят, от Африка до Азия и обратно, няма глоби за нецензурни скандирания с изключение на обиди на расистка основа", пишат "сините" и питат реторично докога ще продължава това. Столичният гранд изрази подкрепа към позицията на президента на Професионалната лига Атанас Караиванов и призова всички останали клубове да изкажат мнение, за да се "спре порочната практика" да са "спонсор" на футболната ни централа.

📢 На вниманието на цялата футболна общественост и ръководството на БФС. ❗️ Искрено сме възмутени от поредната порция...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Wednesday, October 23, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес