Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полски средняк с интерес към Анди Краев

29 май 2023, 10:51 часа • 1281 прочитания

Полският Видзев Лодз проявява интерес към един от основните футболисти на Левски Андриан Краев. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите 24-годишният футболист е бил наблюдаван няколко пъти този сезон от скаути на тима от Лодз.

Видзев не се представи на много високо ниво през този сезон, като завърши на 12-та позиция в местната Екстракласа. Поради тази причина ръководството на клуба стяга селекция, с която да опита да атакува по-предни места и дори тези позиции, които дават право на участие в евротурнирите.

Андриан Краев

Краев е бил наблюдаван и от шампиона на Полша Ракув, но за момента е малко вероятно клубът да предприеме действия по неговото привличане. Както е известно сериозен интерес към полузащитника има и от страна на унгарския Ференцварош, като Левски дори получи оферта за правата на играча през зимата, но тя бе отхвърлена.

През този сезон дефанзивният халф има на сметката си 34 мача за „сините“ във всички турнири. В тях той е реализирал три попадения и е направил три асистенции. Краев е оценен на 1 милион евро.

Онзи ден пък стана ясно колко пари ще получава спряганият за нов треньор на Левски – Саво Милошевич.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес