Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неочакван обрат: Рейнджърс се отказа от Хосе Кордоба

29 май 2024, 16:24 часа • 2678 прочитания

Трансферната сага с футболиста на Левски Хосе Кордоба претърпя неочакван обрат. Оказа се, че шотландският гранд Глазгоу Рейнджърс се е отказал от възможността да привлече централния бранител. Това съобщи местния спортен журналист Крис Джак, който следи отблизо процесите при „джърс“.

Рейнджърс ще търсят друг бранител

Според информациите ръководството на Глазгоу Рейнджър вече няма интерес към привличането на Хосе Кордоба. Причината не се споменава, но е ясно, че мениджърът на шотландския гранд Филип Клеман ще насочи вниманието си към намирането на друг централен защитник, който да подсили отбора му. Също така се очаква опитният Леон Балогун, който играе на този пост да подпише нов договор с клуба.

ОЩЕ: Наско Сираков се превръща в Боби Михайлов: Никой не го иска и никой не знае къде е (ВИДЕО)

Норич става фаворит за подписа на Кордоба

Както е известно, трансферът на Кордоба на „Айброкс“ бе считан за сигурен. Панамският национал дори присъства на стадиона на Рейнджърс, за да наблюдава мач от вътрешното първенство. След отказа на гранда да привлече централния бранител, основен фаворит за подписа му остава втородивизионния английски Норич.

По-рано днес бившият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков за пореден път атакува ръководството на клуба и генералния спонсор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес