Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ненужен защитник извива ръцете на ЦСКА, иска огромна неустойка, за да си тръгне

13 юни 2024, 09:36 часа • 2250 прочитания

Ненужен защитник извива ръцете на ЦСКА и иска огромна неустойка, за да напусне. Става въпрос за левия бек на „армейците“ Брадли де Нойер. Нидерландецът не попада в плановете на ръководството за развитие на тима, освен това има и сериозен проблем с дисциплината. Поради тези причина шефовете искат да го освободят. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“.

Брадли де Нойер няма да се даде без бой

Брадли де Нойер има договор с ЦСКА до лятото на 2025 година. Нидерландецът е склонен да го прекрати по взаимно съгласие и да си тръгне от тима, но само срещу сериозна сума. В момента шефовете на „армейците“ и представители на крайния защитник водят преговори като „червените“ се надяват да успеят да склонят Де Нойер да намали финансовите си изисквания.

Брадли де Нойер

ОЩЕ: ВАР-ът на Actuanlo: Прозрачността в ЦСКА свършва до въпроса #КОЙ?

Кариерата на Де Нойер в ЦСКА

26-годишният Брадли де Нойер пристигна в ЦСКА през лятото на 2022-ра от румънския Фарул. Тогава българският гранд плати 200 хиляди евро за правата му. В края на сезон 2022/23 обаче нидерландецът скъса кръстни връзки и се възстановява близо 12 месеца. Той се завърна в игра в края на изминалата кампания, но след това бе отстранен заради лоша дисциплина.

До момента Брадли де Нойер има на сметката си общо 32 мача за ЦСКА във всички турнири. В тях той се е отчел с 2 попадения и 3 асистенции.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА опитва да отмъкне трансферна цел на Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес