Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец с първо ново попълнение, шампионите взеха вратар, печелил трофеи с Дортмунд

29 май 2024, 17:25 часа • 4031 прочитания

Лудогорец привлече първото си ново попълнение. Разградчани обявиха официално трансфера на германския вратар Хендрик Бонман. 30-годишният страж пристига при шампионите като свободен агент, след като договорът му с австрийския Волфсбергер АК изтече и не бе подновен.

Хендрик Бонман официално е играч на Лудогорец

Бонман е преминал задължителните медицински изследвания и фитнестестове още вчера, след което официално е подписал своя договор с шампиона на България. Новият вратар на Лудогорец ще бъде представен официално на специална пресконференция преди началото на лятната подготовка. Той ще носи фланелката с номер 39.

Лудогорец привлече германски вратар Лудогорец реализира първия си входящ трансфер преди новия сезон. Тринадесеткратните...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Wednesday, May 29, 2024

ОЩЕ: От шампионски амбиции до неочакван бараж: Има ли ЦСКА място в Европа (ВИДЕО)

„Вълнувам се да стана част от Лудогорец“

„Много се вълнувам да стана част от Лудогорец. Още при първия разговор с ръководството на клуба почувствах, че мястото ми е тук. Амбициозните цели на клуба напълно отговарят на моя манталитет и начин на работа. Очаквам с нетърпение вълнуващите предизвикателства през следващия сезон и ще дам всичко от себе си, за да ни помогна да постигнем големите си цели“, заяви Бонман.

Кариерата на Хендрик Бонман

Хендрик Бонман е роден на 22 януари 2024 година. Той стартира кариерата си в Рот Вайс Есен, след което играе за Борусия Дортмунд, Мюнхен 1860, Вюрзбургер и Волфсбергер. Стражът има във визитката си два трофея спечелени с „вестфалци“ - Купа и Суперкупа на Германия.

По-рано днес стана ясно, че Лудогорец опитва да продаде вратар и да го смени с национал на Коста Рика.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес