Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимец на феновете на ЦСКА поема Ботев Враца

06 юни 2024, 15:20 часа • 2651 прочитания

Един от големите любимци на феновете на ЦСКА в последните двайсетина години ще застане начело на Ботев Враца. Става въпрос за железния полузащитник Тодор Янчев. Това съобщиха колегите от „Спортал“. Както е известно, врачани ще играят в Първа лига през новия сезон, след като успяха да спечелят баража за влизане/отпадане от елита срещу Марек.

Тодор Янчев наследява Христо Янев

Веднага, след като успя да спаси Ботев от изпадане във Втора лига треньорът на врачани Христо Янев напусна поста си. От клуба обявиха, че раздялата е по взаимно съгласие и допълниха, че ръководството ще се заеме с намирането на нов наставник. Сега шефовете в Ботев са решили да гласуват доверие на Тодор Янчев, който дълги години бе съотборник с Янев в ЦСКА.

Тодор Янчев

Янчев в момента е без работа

Бившият полузащитник в момента е без работа. За последно Янчев бе начело на ЦСКА 1948 като изведе отбора до третото място в Първа лига и финал за Купата на България. Преди това той бе част от екипа на Стойчо Младенов, с когото работиха заедно в ЦСКА и казахстанския Кайсар. Очаква се съвсем скоро Ботев Враца да обяви официално назначението на Тодор Янчев.

Вчера пък стана ясно, че шестима футболисти са си тръгнали от Ботев Враца.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес