Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски: Публиката ни е номер 1 в България, знаят го и конкурентите ни (ВИДЕО)

21 октомври 2024, 14:03 часа • 435 прочитания

Ръководството на Левски благодари на феновете си за безрезервната подкрепа в голямото дерби срещу ЦСКА през уикенда. "Сините" изпълниха до краен предел всички налични места на стадион "Васил Левски", като на трибуните бяха близо 17 000 привърженици на отбора.

Левски обяви публиката си за "най-велика" в България

Левски обяви публиката си за "най-велика" и "без конкуренция" в България, като смята, че това е ясно и на техните конкуренти, в това число и ЦСКА. "Червените" бяха символични гости в мача и имаха на разположение 15 000 места, но запълниха около 10 000 от тях.

"Левски" е пламъкът в очите на децата. "Левски" е сълзите в очите на старите, когато видяха фланелката, носена от Гунди. "Левски" сте всички вие, които не оставихте и грам съмнение коя е най-великата публика. Поклон и благодарим за подкрепата. Заедно можем всичко!", написаха от Левски.

фенове на Левски

"Публиката на Левски няма конкуренция, знаят го и конкурентите ни"

В отделен пост "сините" продължиха с благодарствените слова към феновете си. "Поклон до земята за всички „сини“ фенове, които изпълниха до краен предел нашите сектори на Националния стадион в съботния следобед срещу „ЦСКА-София“, започва публикацията на Левски.

"Това, че публиката на „Левски“ няма конкуренция в България, го знаят много добре дори конкурентите ни. Вие отново бяхте истинският 12-ти играч, който до последно даваше криле и буквално буташе отбора към заслужената победа. Публиката на „Левски“ обаче е пример и за джентълменство, спортсменство и европейско поведение! Пример за подражание!"

фенове на Левски

"Благодарим Ви, че от секторите ни не бе изстреляна нито една сигнална ракета, не бе възпламенена нито една бомба или каквото и да било друго пиротехническо средство, което може да представлява заплаха за здравето на зрителите на стадиона. Благодарим Ви, че спазихте мъжката си дума и помогнахте този двубой да бъде празник, а не война."

"За останалото е ясно. Публиката на „Левски“ печели винаги битката извън терена. А когато подкрепата е каквато беше в събота, отборът също много трудно може да постигне нещо различно от победа на терена", завършва постът на Левски.

ОЩЕ: "Пас към миналото": За 7 дни - как Ботев отне талант на Левски и го продаде за баснословна сума!

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес