Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Легенда на Лудогорец пред завръщане при „орлите“

22 август 2024, 10:49 часа • 1795 прочитания

Живата легенда на Лудогорец Марселиньо е пред завръщане в клуба. Това разкри самият той пред колегите от „Тема спорт“. Както е известно, 39-годишният бивш офанзивен полузащитник „окачи обувките на пирона“ през миналото лято като за последно носи екипа на бразилския Принцеса АМ.

„Лудогорец ми е на сърцето“

Марселиньо сподели, че в момента работи като мениджър. Той допълни, че е провел разговор с изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, в който е станало въпрос за евентуалното му завръщане в клуба. Все още обаче не е ясно какъв пост ще получи бившата звезда на „орлите“.

„В момента работя като мениджър. Говорих с изпълнителния директор Ангел Петричев. До края на годината може да се завърна в България. Лудогорец ми е на сърцето“, обясни бразилецът.

Марселиньо Лудогорец Арсенал Санти Касорла

Марселиньо в Лудогорец

Марселиньо си извоюва статут на легенда на Лудогорец, след като пристигна в отбора още в самото начало на проекта, превърнал клуба в хегемон в България. Бразилецът игра за разградчани между 2011-та и 2020-та.

Той записа общо 350 мача за Лудогорец във всички турнири, в които се отличи със 100 попадения и направи 97 асистенции. С „орлите“ Марселиньо спечели 9 пъти титлата на България и завоюва още две купи и четири Суперкупи на страната.

Вчера Марселиньо бе категоричен, че Лудогорец задължително трябва да влезе в групите на Лига Европа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес