Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Колоритният Венци Стефанов: ЦСКА и Левски не искам да ги гледам

15 април 2023, 20:23 часа • 6862 прочитания

Една от най-колоритните личности в българския футбол Венцеслав Стефанов даде своето мнение след успеха, който отборът на Славия постигна срещу Берое в двубой от 26-ия кръг на Първа лига. "Белите" победиха минимално с 1:0 с попадение на рожденика Галин Иванов. 

ОЩЕ: Галин Иванов към децата: Изтрийте фейсбуци и инстаграми и излизайте на площадките!

Президентът на столичани коментира срещата, като не пропусна да се заяде със съперника. Стефанов анализира и работата на съдиите по време на мача. Футболният бос засегна темата относно Вечното дерби на България между ЦСКА и Левски и похвали юношата на тима Мартин Георгиев, който който е част от състава на Барселона до 19 години.

"Хубаво е, че спечелихме, за да ни бъдат по-приятни празниците. Поздравявам нашия капитан и рожденик Галин Иванов, който на този светъл празник вкара гол, имаше възможност и за още един. Нека продължава така и до края на сезона. На Берое не помогнаха нито фланелки от 1986 година, нито от 1987-а. Помня онзи мач със Славия, когато станаха шампиони, помня нападателите им Васко Драголов, Мюмюн Кашмер, това обаче е история", каза президентът на Славия пред Sportal.bg.

0:1 | КРАЙ НА МАЧА 0:1 Галин Иванов (1) ЧЕСТИТА ПОБЕДА! #БЕЛИТЕОТСОФИЯ #СЛАВИЯСОФИЯ #ПФКСЛАВИЯ1913 #ЗАЕДНОМОЖЕМ #SLAVIASOFIA #BERSLA

Публикувахте от Slavia Sofia в Събота, 15 април 2023 г.

ОЩЕ: Венци Стефанов пак критикува: Бербатов да не се мисли за Дейвид Копърфийлд

"Видяхте днес, че спечелихме заслужено. Когато съдията свири нормално, друго е! Е, отмениха ни и гол заради засада, не разбрах на Ахмедов краката му бяха ли сантиметър в засада, или не, ама нищо - свикнахме в последно време да ни отменят головете", допълни той.

"ЦСКА и Левски не искам да ги гледам. След това, което правят със стадиона на Славия, живи и здрави да са. А и какво да им гледам - те като се наредят на терена, много българи няма да има. По принцип при проблеми, смяна на треньора и т.н., футболистите в дадения отбор се мобилизират. Но не мога да кажа, че Левски е фаворит", коментира Стефанов.

ОЩЕ: Венци Стефанов: За следващото гостуване на ЦСКА билетите ще струват по 100 лева

"В Барселона са много доволни от Мартин Георгиев, нищо че един журналист написа, че искали да го връщат. Но така е - знаете приказката, че до българския казан в ада няма дявол. Ние сами сме си дяволи", мъдро заяви футболният бос за бившия играч на тима, който тренира с първия състав на каталунците. Той допълни, че според него Лудогорец ще стане шампион, а Славия ще играе за победа във всеки мач, въпреки че стратегически е по-изгодно за клуба да е на седмото място. 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес