Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кокала: Левски и Лудогорец са преки конкуренти за титлата

19 август 2024, 13:22 часа • 573 прочитания

Левски и Лудогорец са преки конкуренти за титлата“. Това заяви бившият треньор на „сините“ Емил Велев. Кокала коментира пред колегите от „Мач Телеграф“ изминалия мач между двата тима, който столичния гранд загуби с минималното 0:1.

Велев бе категоричен, че реалният резултат от срещата е бил равен. Последният треньор направил Левски шампион допълни, че една от основните причини за загубата на тима от Лудогорец и малкото голови положения пред вратата на домакините.

„Реалният резултат беше равен“

Емил Велев

„След четирите гръмки победи беше ясно, че в Разград ще бъде тежко. От една страна и заради поражението, което понесоха Лудогорец от Карабах. Те имаха няколко промени в титулярния състав. Това допринесе да са по-мотивирани в този двубой. Видя се, че Левски искаше да играе атакуващо, но се отваряха пространства в защита. От друга страна имаше малко положения за гол пред вратата на Лудогорец“.

„Реалният резултат за мен беше равен. Така го виждах и преди мача, но в една ситуация разградчани поведоха. Бранителите на Левски не се бяха подредили както трябва. Във футбола понякога трябва и късмет. Като гледам и статистиката Лудогорец имаха и повече положения, и удари. Левски се задоволиха с един точен удар и една топка, която мина покрай вратата“.

„Това е твърде малко за мач, в който искаш да победиш. Лудогорец и Левски са преки конкуренти за титлата. За съжаление "сините" загубиха, но не мисля, че Левски показа нивото от предишните си мачове“, каза Кокала.

По-рано днес стана ясно, че ръководството на Левски е набелязало национал на Азербайджан.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес