Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кое е "истинското ЦСКА"? Бивш футболист и треньор отговори

17 септември 2023, 14:56 часа • 4378 прочитания

Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА Красимир Чомаков сподели очакванията си за предстоящото дерби на отбора от стадион "Българска армия" с ЦСКА 1948 в деветия кръг на Първа лига. Специалистът в щаба на Стамен Белчев през сезон 2020-21 посочи кое е "истинското ЦСКА". 

Кое е истинското ЦСКА

„Очаквам ЦСКА да победи в този двубой. За мен истинското ЦСКА е това, което играе на „Армията“. Надявам се "червените" да спечелят. Дано по време на паузата Нестор Ел Маестро и момчетата да са работили правилно и са използвали това време. Предполагам паузата е била нужна на треньора, за да предаде своите идеи и да покаже това, което иска от футболистите", заяви Чомаков пред колегите от "Мач Телеграф".

ОЩЕ: Кога и къде да гледаме дербито ЦСКА - ЦСКА 1948

Стамен Белчев щаб

Победата над Берое трябва да даде стимул

"Надявам се победата над Берое преди паузата да се е отразила добре и да им даде нужния стимул. Всяка победа дава кураж и увереност. Отборът не започна по добър начин сезона, но трябва да се гледа напред", смята той.

Има ли шансове ЦСКА за титла

"Времето не можем да го върнем. Според мен трябваше да се надгради това, което се изпусна през миналия сезон в предпоследния кръг. Винаги съм бил обективен и според мен в момента има доста отбори, които играят много добре от ЦСКА. "Червените" винаги се борят за титлата, но през тази година ще е много трудно. Много тимове се намесиха в борбата за първите шест места. Конкуренцията е сериозна", допълни специалистът.

ОЩЕ: Добри новини в ЦСКА: Данило Асприля преодоля контузията

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес