Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивайло Петев беснее: Срам и безотговорност, все едно играхме срещу Манчестър Сити

06 октомври 2023, 00:48 часа • 5394 прочитания

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе бесен от разгромното поражение на неговия тим от Нордселанд в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. „Орлите“ записаха най-голямата загуба в историята си в евротурнирите, след като отстъпиха пред датчаните с 1:7.

След края на мача Ивайло Петев не успя да сдържи нервите си и заяви, че го е срам от представянето на футболистите му. Той допълни, че те са се представили много безотгтоворно. Треньорът на Лудогорец изригна, че все едно „орлите“ са играли срещу Манчестър Сити, а не срещу доста по-скромния Нордселанд.

Петев пое отговорност за поражението

Лудогорец Ивайло Петев

„До това поражение се стигна се на базата на това, което показахме в самия мач. Начинът, по който допуснахме пет или шест от седемте гола, това е един детски начин, който аз не мога да си го обясня. Една голяма безотговорност“.

"Мога да се извиня на всички хора, които обичат нашия клуб. Като старши треньор поемам отговорност и съм първия виновник за това нещо. Във всеки официален мач, по този начин да допускаш 1, 2, 3, 4, 5 гола, нямам отговор. Безотговорно отношение и като треньор на Лудогорец ме е толкова срам, че не мога да опиша“.

Ивайло Петев скастри здраво играчите си

„Все едно играхме срещу Манчестър Сити днес. Може би за първи път в кариерата си коментирам такъв мач. Разбирам да са те разбили от игра и да са създали 100 положения. Нова грешка, нова грешка и е много трудно. След 4:1 имахме 20 минути инициативата, сбъркахме за пореден път. Накрая бяхме неузнаваеми. Със смените станахме по-слаби“.

„Може би тази загуба ще ни дойде отрезвително. Това не се случва всеки ден и всеки трябва да понесе отговорност. Срам и безотговорност. Ако всеки един се чувства по начина, по който аз се чувствам, мисля, че това няма да се повтори“ каза Петев.

Ето как се разви мача между Лудогорец и Нордселанд.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес