Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Интересът към Кордоба не спира: Шотландци се включват в трансферната надпревара

09 май 2024, 21:25 часа • 1890 прочитания

Защитникът на Левски Хосе Кордоба продължава да привлича интереса на редица европейски клубове. Шотландският Рейнджърс е новият отбор, който се включва в трансферната надпревара за панамския централен бранител. Информацията бе съобщена от изданието thescottishsun.co.uk.

Каква е цената на Хосе Кордоба

Медията се позовава на журналиста Хосе Мигел Домингес Флорес. Според източника 22-годишният защитник се оценява между 2 и 3 милиона паунда. По думи на Домингес Флорес Кордоба е следен още от турският Бешикташ и състави от Франция, но Рейнджърс е сочен за фаворит. 

ОЩЕ: Планът на Наско Сираков: "Герена" отива в Столична община, а Левски ѝ плаща за строеж и ползване

ВАР-ът на Actualno

Бешикташ и тимове от Франция следят Кордоба

"Шотландският клуб Рейнджърс прояви силен интерес, а вече знаем и за Бешикташ. Има отбори от Франция, други от Турция, половин Европа има интерес към Кордоба, защото той има качества, млад е и е най-добрият централен защитник в българската лига. Това говори много за футболист, който струва около 2-3 милиона паунда – доста достъпна цифра за отбори, които могат да платят. Ситуацията с Рейнджърс ми изглежда впечатляваща. Това е положително за него - надявам се, че го вижда", заяви Хосе Мигел Домингес Флорес.

В същото време стана ясно, че Левски изпрати оферта за пореден бразилец, чакат го в София за финални преговори (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес