Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Густаво Бусато: ЦСКА има шансове да се бори за титлата

10 януари 2024, 11:33 часа • 992 прочитания

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато вярва, че „червените“ могат да свалят Лудогорец от върха и да спечелят най-накрая титлата в България. Бразилският страж говори пред медиите в родината си преди началото на зимната подготовка на „армейците“.

Бусато е категоричен, че изоставането от лидера в класирането Черно море не е толкова голямо и разликата лесно може да бъде стопена. Опитният вратар коментира и предстоящите контроли за ЦСКА по време на подготвителния лагер в Турция, като заяви, че отборът трябва да поддържа ниво, за да бъде конкурентоспособен в Първа лига.

Какво каза Бусато

ЦСКА Лудогорец Дюкенс Назон Сон

„Прекарах няколко дни в Рио Гранде до Сул със семейството си и този период винаги е важен, за да се възстановя да задоволя носталгията си и да се върна с пълна мотивация в България. Изоставаме с три точки от лидера, но имаме добри шансове. Първо трябва да стигнем до плейофите, а след това да търсим титлата“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА се мотае със селекцията и това ще се окаже пагубно

„Разбира се, това не е лесна задача, но нашият отбор има всички условия да се бори докрай за този трофей. В подготовката и контролите трябва да поддържаме отбора на ниво на конкурентоспособност. Тези ангажименти са важни за треньорите, за да направят необходимите тестове и да се подобрим. Искаме да се върнем в шампионата с пълна сила и да преследваме целта си“, каза Бусато.

Вчера пък от ЦСКА разкриха за сериозен скандал с контролите на тима в Турция.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес