Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Емил Велев даде прогноза за Левски - Апоел и коментира наказанието от УЕФА

08 август 2023, 12:53 часа • 6956 прочитания

Последният треньор, извел Левски до шампионска титла в българското първенство - Емил Велев, даде своето мнение и прогнозата си за предстоящия мач в Лига на конференциите между "сините" и Апоел Беер Шева. Специалистът коментира и наказанието, наложено от УЕФА на столичани, според което българският тим не може да продава билети на феновете си за двубоя в Израел.

Прогнозата на Кокала

Левски нямат нужда от мен, те знаят всичко за Апоел Беер Шева. Нашият бюджет е 10 милиона евро, половината от този на Беер Шева, но нашите играчи са по-добри. У Вас ще завършим наравно, у дома ще победим и ще отидем в плейофите", прогнозира Кокала пред sport5.co.il.

ОЩЕ: Легенда на Левски: Харесва ми как играе отборът, за без пари-толкоз

"Да седим с ръце в джобовете ли?"

"Срещу македонците в предишния кръг нашите фенове бяха брутално бити, какво очакваха от нас? Да седим с ръце в джобовете ли? Вярвам, че вместо фенове от България на мача с Апоел в Беер Шева ще дойдат около 200 българи от Яфа. Всичко ще бъде наред", заяви Велев. Запитан кой ще се погрижи за феновете на Апоел, които ще гостуват в България, бившият треньор на "сините" отсече: "Не се притеснявайте, ще си пазят гърба, стига да казват "Емил Велев ни изпрати".

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Левски запя старата песен, в ЦСКА се търсят мъже

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес