Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ел Маестро ще си отдъхне: Основен халф на ЦСКА готов за Локомотив София

26 септември 2023, 09:53 часа • 2253 прочитания

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи добри новини дни преди домакинството на Локомотив София в Първа лига. Причината е, че сърбинът с британски паспорт ще може да разчита на един от основните си полузащитници в срещата – Марселино Кареасо. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Марселино Кареасо е напълно здрав

Марселино Кареасо

23-годишният колумбиец получи контузия по време на двубоя с Ботев Пловдив на „Колежа“ миналия петък. Кареасо бе заменен принудително и не се знаеше дали ще успее да се възстанови навреме за предстоящата среща с Локомотив София. Халфът обаче вече е напълно здрав и дори тренира със съотборниците си, което означава, че ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за мача в четвъртък.

Кордоба е аут от сметките на Ел Маестро

Браян Кордоба Марселоно Караеасо

Аут от сметките на Нестор Ел Маестро за двубоя със столичните „железничари“ обаче е централният защитник Браян Кордоба. Снажният бранител също получи травма по време на мача с Ботев Пловдив и бе изнесен на носилка. Колумбиецът със сигурност пропуска предстоящия мач като в ЦСКА се надяват той да се възстанови за срещата с Локомотив Пловдив в понеделник. Мачът между „червените“ и Локомотив София е в четвъртък от 20:30 часа.

Вчера пък стана ясно, че дербито между ЦСКА и Левски има нова дата.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Левски лети високо, но дали няма да се задъха?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес