Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Директор в ЦСКА: Нестор Ел Маестро има доверието на ръководството

02 февруари 2024, 15:09 часа • 2188 прочитания

Единият от изпълнителните директори на ЦСКА Филип Филипов обяви пред колегите от "Дспорт", че треньорът на тима Нестор Ел Маестро има пълното доверие на ръководството на клуба. Както е известно, наскоро част от феновете на „червените“ скочиха на наставника и дори призоваха той да бъде уволнен.

Филип Филипов бе категоричен, че Ел Маестро ще продължи да води ЦСКА. Той коментира и провалената сделка за продажбата на Дюкенс Назон в кипърския Пафос. Бившият бранител също така сподели, че докато е отворен прозорецът може да има както входящи, така и изходящи трансфери.

Ел Маестро има подкрепата на шефовете

Филип Филипов

„Абсолютно, всеки един треньор, който води отбора, трябва да има нужното доверие и моята работа е да му давам спокойствие и увереност и да му помагам с каквото мога. Нестор Ел Маестро има доверието на ръководството, така че от него си зависи представянето на отбора. В ЦСКА, а и във всеки един отбор, водещото за работата на треньора са резултатите и представянето на отбора“.

Трансферът на Дюкенс Назон

Дюкенс Назон

"Нормално е да има интерес към Дюкенс Назон, защото той е голмайсторът на отбора, водещият реализатор. В Пафос нещата не станаха, защото нещо не се доуточниха играчът и клубът. Затова той се върна в ЦСКА и в момента е футболист на ЦСКА и ние разчитаме на този етап на него“.

„Не, не сме го отписвали напълно Назон, защото и трансферът не беше напълно завършен. Ние искаме да имаме по-голямо конкуренция в нападение, защото ЦСКА иска да играе нападателен, доминиращ футбол и колкото повече качествени нападатели имаме, толкова по-добре. Докато е отворен трансферният прозорец, може да има както входящи, така и изходящи трансфери “, обясни Филип Филипов.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА ще предложи нов договор на централен защитник.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес