Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов вкара с първото си докосване и зададе тон за фамозен обрат на ПАОК (ВИДЕО)

27 октомври 2023, 00:19 часа • 5639 прочитания

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов зададе тон за фамозен обрат на своя ПАОК при гостуването на Абърдийн в двубой от третия кръг на група „G“ в Лигата на конференциите, завършил 3:2. Бившият ас на Лудогорец се появи в игра в 73-тата минута, когато "черно-белите" изоставаха с два гола, и вкара с първото си докосване. Той спринтира през центъра и засече подаването на празна врата от Константелиас.

Дузпа носи победата за ПАОК

Виериня възстанови паритета малко преди да изтече редовното време, а Стефан Шваб донесе успеха, реализирайки дузпа в заключителните мигове. Преди това Боян Миовски изведе шотландския тим напред в 50-ата минута, а осем по-късно асистира на Данте Полвара, който удвои.

ОЩЕ: В ПАОК качиха Десподов на масата, той поздрави съотборниците с песен на гръцки (ВИДЕО)

Кирил Десподов

Кирил Десподов блести за ПАОК в Европа

Десподов бе доста активен след влизането си на терена. Пред месец пък той се превърна в герой за ПАОК при важната победа над ХИК в първия кръг от групите на европейската надпревара. Българският национал има основна заслуга за водачеството на гранда от Солун в група G с 9 точки.

Същата вечер Фенербахче се оказа прекалено класен за Лудогорец в първия мач на Дерменджиев (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес