Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Десподов под въпрос за мача с ЦСКА 1948

26 май 2023, 11:13 часа • 1022 прочитания

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов е под въпрос за предстоящия мач с ЦСКА 1948 в Първа лига. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Крилото е с контузия като все още не е ясно колко време ще му е необходимо да се възстанови. Мачът между ЦСКА 1948 и Лудогорец е в неделя от 21:00 часа на стадион „Витоша“ в столичния квартал Бистрица.

Десподов получи травма по време на финала за Купата на България, който отново бе срещу ЦСКА 1948. „Футболист №1“ на страната бе заменен принудително в 71-ата минута на срещата, а на негово място се появи Матиас Тисера. Очаква се днес Кирил Десподов да мине обстойни медицински прегледи, които да покажат точно колко сериозна е контузията и дали той ще бъде на разположение на Ивайло Петев за предстоящата среща.

Бернард Текпетей

Ако Десподов не бъде готов за мача с ЦСКА 1948, то на негово място най-вероятно ще се появи Бернард Текпетей. Ганаецът игра срещу „червените“ и във финала за Купата, но тогава Петев го сложи краен защитник. Сега обаче Текпетей ще трябва да действа по крилото за сметка на българския национал.

ОЩЕ: За футбола и сватбите, или как работим за "благото" на спорта у нас.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес