Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА предлага директорски пост на популярно име

05 май 2024, 12:59 часа • 5392 прочитания

Футболният анализатор и юноша на ЦСКА Бойко Величков ще заеме директорски пост в "армейския" клуб. На този етап все още няма яснота каква ще бъде позицията на 50-годишния специалист, но сред спряганите длъжности са спортен директор, оперативен директор или шеф на детско-юношеската школа.

Бойко Величков има нужните качества за директор в ЦСКА

Величков отговаря на всичките изисквания за спряганите позиции, тъй като има две висши образования, Про лиценз, говори четири езика, разполага със сериозни контакти в мениджърските среди извън страната, бил е старши треньор, има и управленски опит. Той създаде първата по рода си футболна академия в България за индивидуална подготовка, съобщават колегите от "Тема Спорт". 

ОЩЕ: Готви се голяма чистка в ЦСКА след края на сезона

Коментарът на Величков

“На този етап не бих искал да коментирам нищо по темата. Ще кажа само, че за мен ще е огромна чест и признание, ако получа шанс да помогна със знанията и опита си на любимия отбор”, заяви Величков пред колегите от "Тема Спорт". В същото време се появи информация, че трето поколение "армеец" поема властта в ЦСКА след напускането на Ганчеви (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес