Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Балъков за новия "звяр" на ЦСКА: Досега не са имали такъв футболист

14 юли 2023, 15:31 часа • 5616 прочитания

Легендата на българския футбол и настоящ треньор на Септември София Красимир Балъков обсипа със суперлативи едно от новите попълнения на ЦСКА - Данило Асприля. Двамата работеха заедно в Литекс Ловеч, когато героят от САЩ 94 бе начело на тима, а колумбиецът водещ футболист.

„Без да подценявам или надценявам футболистите в българското първенство, за мен Данило Асприля е един от най-класните футболисти, които са играли в родния шампионат. Той е невероятен нападател. Той е тип уличен футболист с перфектно чувство за тайминг. Много добре знае в кой момент какво да направи. Много е силен, когато играе един на един с противников футболист", заяви Балъков за Асприля, който беше представен от "армейците" в социалните мрежи с текста: "Звярът е тук!".

ОЩЕ: Новият в ЦСКА със сензационно разкритие за трансфера си

Асприля

"Освен това има и невероятна физика. Много креативен играч е и страхотен професионалист. Изключително добро момче с много добър характер. Асприля е много комплексен футболист и ще бъде много полезен на ЦСКА. Има впечатляващи качества. ЦСКА досега не са имали такъв футболист като него! Имаха Литекс, когато аз бях треньор, но не и „червените“, откакто в клуба е Гриша Ганчев. За мен неговото привличане е голямо попадение на ръководството“, допълни наставникът на Септември София пред в. „Мач Телеграф“.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес