Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

17 000 "сини" фенове за дербито с ЦСКА - над 2 пъти повече от "червените" запалянковци

18 октомври 2024, 10:30 часа • 1477 прочитания

Феновете на Левски изкупиха всички билети за предстоящото дерби срещу ЦСКА на 19-ти октомври. "Синият" клуб разпродаде всички 16 916 билета за предстоящото символично домакинство на стадион "Васил Левски" в центъра на София, докато "червените" на този етап са далеч от разпродаване на билетите.

Феновете на Левски изкупиха всички билети за дербито с ЦСКА

Левски разполага с 5 842 места в Сектор "А" и с 11 074 за Сектор "Б", като вече няма свободни билети за тези два сектора. Част от местата са предвидени за прижетателите на абонаментни карти, като не е изключено част от тях да нямат възможност да присъстват, а клубът може да пусне и техните билети в продажба.

фенове на Левски

Феновете на ЦСКА преполовиха капацитета, но засега са два пъти по-малко от "сините"

ЦСКА, като гост в дербито, притежава малко по-малък брой билети - 15 000. Засега обаче този капацитет е изпълнен наполовина: заетите места са 7569. Около 5000 от билетите са за Сектор "Г", където по традиция се настаняват организираните фенове на отбора. Около 2600 пък са разпродадените билети за Сектор "В".

До дербито остава малко повече от денонощие, в което феновете на ЦСКА имат възможност да изкупят още билети и да отговорят на високата посещаемост от съперника.

ОЩЕ: Ето кой ще бъде главен съдия на дербито Левски - ЦСКА

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес