Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Северна Корея пусна туристическа реклама с рускини по бикини (ВИДЕО)

07 октомври 2024, 11:21 часа • 1080 прочитания

Севернокорейската държавна туристическа компания Korea International Travel Company пусна преди дни реклама за насърчаване на туризма в страната, която веднага направи впечатление с няколко странни момента. Във видеото няколко млади руснаци се забавляват на напълно пуст плаж като кадрите показват рускините по бикини - дреха, която е строго забранена в страната подобно на дънките.

Потребителите обърнаха внимание и на факта, че рекламата очевидно е заснета с камера с много ниско качество, без микрофон и без внимателен монтаж.

Кадрите са от плажа Мацон в южната провинция Хамгионг и показват група руснаци, които играят плажен волейбол, разхождат се по пясъка и се забавляват във водата, и дори се опитват да дадат интервю на руски, но заради лошия звук се чува едва половината от това, което имат да кажат.

Още: След успешната кампания в Русия ЦРУ набира шпиони в Китай, Иран и Северна Корея

Както отбелязва Daily Star голяма част от потребителите в You Tube изказват опасения под видеото дали ако решат да отидат на този плаж, няма да изчезнат безследно, а други пишат саркастично "колко много щастливи местни хора наоколо", имайки предвид пълната липса на хора на иначе обширната плажна ивица.

Още: Смъртно наказание за слънчеви очила и бели булчински рокли: Ким Чен Ун с нов списък с "престъпления"

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес