Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Могат ли роботите да стрелят така? Юсуф Дикеч покани Илон Мъск в Истанбул

05 август 2024, 11:05 часа • 1159 прочитания

Сребърният медалист от Олимпиадата в Париж Юсуф Дикеч, който стана любимец в социалните мрежи, отправи покана към милиардера Илон Мъск. Новината става ясна от публикация на Дикеч в платформата X (бивш Twitter). 

Могат ли роботите да стрелят с ръка в джоба?

Този въпрос отправя медалистът към милиардера. "Здравей Илон, мислиш ли, че бъдещите роботи могат да печелят медали на Олимпиадата с ръце в джобовете си? Какво ще кажете да обсъдим това в Истанбул, културната столица, която обединява континентите?", пита направо Дикеч. 

"Роботите ще удрят центъра на ябълката всеки път", отговаря Мъск, като добавя, че очаква с нетърпение да посети Истанбул.

Сензацията на Юсуф Дикеч

Припомняме, че Юсуф Дикеч влезе в историята на Турция, като спечели първия в историята им медал в стрелбата заедно със съотборничката си Севал Илайда Тархан в състезанието за смесени отбори на 10 м въздушен пистолет на Олимпийските игри в Париж. 51-годишният състезател се превърна в интернет сензация за една нощ, след като кадри от участието му се разпространиха в социалните мрежи. ОЩЕ: Без екипировка и с ръка в джоба: Турската сензация в спортната стрелба Юсуф Дикеч (СНИМКА)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес