Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отдават под наем неизползваема от години дискотека в Асеновград

16 септември 2015, 16:59 часа • 6886 прочитания

Отдават под наем бивша дискотека в Асеновград, която е неизползваема от години, предаде кореспондентът на Actualno.com в града.

Помещението се намира на първия етаж от Градска библиотека „Паисий Хилендарски“. Процедурата изисква отдаването под наем да се осъществи като бъде организиран публично оповестен неприсъствен конкурс. Решението за това бе взето днес по време на последното редовно заседание на Общински съвет Асеновград за мандат 2011 г./ 2015 г.

Съветниците на града приеха единодушно с 32 гласа „за“ предложението на кмета доктор Емил Караиванов. От докладната и допълнителните изменения, които бяха направени по нея впоследствие, става ясно, че срокът на договора с наемателя ще бъде за седем години.

Предназначението на помещението е посочено като „Заведение за хранене и развлечение“. Началната офертна единична цена за годишен наем ще е 6 000 лева без ДДС или 500 лева месечно.

Условие е наемателят да извърши ремонт и подобрение за своя сметка, ако това е необходимо. Трябва също да бъде осигурен достъп до вътрешния асансьор на служителите от Градската библиотека

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес