Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

17-годишна без книжка се "приземи" по таван в реката на Асеновград

19 април 2019, 15:13 часа • 18559 прочитания

Тежка катастрофа на околовръстното шосе на Асеновград се размина по чудо без жертви. Две тийнейджърки - момичета по на 17 г. и 19 г. са се разминали с леки охлузни рани по тялото, след като паднаха с автомобил в река Чая. Шофьорката на "Ауди" не успяла да овладее колата. Тогава автомобилът се насочил към коритото на водоема, скъсал мантинелата, прескочил моста, прелетял около 20 метра и паднал по таван във водата.

Пътният инцидент се случил снощи около 21:00 ч. в района на Животинския пазар в Асеновград. 17-годишната девойка, която е и без свидетелство за управление на моторно превозно средство, не преценила скоростта, с която да влезе в острия завой и не успяла да го вземе. Двете момичета се измъкнали и да потърсили помощ при охранител от съседна сграда, който позвънил на телефон 112. На място били изпратени екипи на Пожарна, Полиция и Спешна помощ.

На тийнейджърката, предизвикала катастрофата, ще бъде наложено административно наказание. Пробите й за наркотици и алкохол са с отрицателен резултат.

Теодора Димитрова
Теодора Димитрова Отговорен редактор
Новините днес