Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Очаква се мощна магнитна буря в периода 13 – 14 АВГУСТ

12 август 2021, 22:45 часа

Август месец няма да пропусне да напомни за себе си. Слънцето се готви да изригне цели 5 пъти. В началото магнитните бури няма да са осезаеми и не се очаква да засегнат хората, които са здрави.

Метеочувствителните хора и онези, които страдат от хронични заболявания или имат проблеми със сърцето, ще бъдат потърпевши.

Много вероятно е да се чувстват отпаднали през по-голямата част от времето. Няма да имат сили да се справят с извършването на всички онези задачи и ангажименти, които обикновено са част от ежедневието им.

Пригответе се на 13 – 14 август слънцето да напомни за себе си. Очаква се мощна магнитна буря. Пийте много течности и си почивайте минимум по няколко часа на ден.

5 мощни магнитни бури ще ни връхлетят през АВГУСТ. Пазете се!

Учените са на мнение, че тези промени в магнитното поле влияят на всяка система от човешкия организъм и психиката. Разбира се, най-силно засегнати са хората, които имат сърдечни проблеми. Магнитните бури влияят върху свиването и разширяването на кръвоносните съдове. Именно това може да доведе до проблем и с кръвното налягане.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес