Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няколко листа от тази подправка и забравяме завинаги за ХЛЕБАРКИТЕ

19 април 2022, 10:59 часа

От край време хлебарките са едни от най-неприятните вредители, които успяват да предизвикат погнуса у нас. Техният вид е отблъскващ, а присъствието им ни кара на секундата да предприемем мерки и да действаме в посока прогонването им от дома ни.

В аптеките и специализираните магазини се предлагат най-разнообразни репеленти, служещи за унищожаването на хлебарки. Добрата новина е, че съществуват редица натурални съставки, чието действие е абсолютно същото. Освен, че можем да спестим пари, възползвайки се от тях, ние няма да рискуваме безопасността на най-малките членове в семейството или домашните си любимци.

Отървете се от хлебарките с тези прости средства

Коя е подправката, служеща за прогонването на хлебарки?

Знаете, че ароматът на дафинов лист успява да ни успокои и да облекчи стреса и напрежението, които са част от ежедневието ни. Подправката обаче е също толкова подходяща и за отблъскването на различни вредители и насекоми, включително и хлебарки.

Ако искате да си послужите с нея и да сложите край на нашествията на хлебарките, нужно е да стриете няколко листа и след това да ги поръсите на местата, където сте забелязвали хлебарки. Не след дълго неканените гости ще напуснат жилището ви, тъй като те ненавиждат аромата на дафинов лист.

Опитайте и сами ще забележите как до броени дни присъствието на хлебарките ще остане в миналото.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес