Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-успешният метод за прогонване на ХЛЕБАРКИ от дома ви

02 юни 2021, 11:25 часа

Не е тайна, че никой не обича хлебарките. Да не говорим, че съществуват хора, които изпитват нескрита ненавист към вредителите.

Техните нашествия са истински безочливи и ако не направим нищо по въпроса, малките буболечки няма да напуснат дома ни на своя воля.

Истината е, че хлебарката е носител на редица болести и това е една от основните причини хората да я ненавиждат.

Едно от най-силните оръжия на вредителите е тяхната бързина и нощното им „ловуване”. Рядко през светлата част от деня ще се покажат. Обикновено са свикнали да нападат храната и минута по-късно да няма следа от тях.

Вероятно ви се е случвало вечер да се пробудите и да ги забележите на пода в банята. В момента, в който протегнете ръка към тях, те тутакси се изплъзват и си намират сигурно скривалище.

Как да се отървем завинаги от хлебарките?

На пазара може да откриете най-разнообразни препарати, предназначени за борба с хлебарки. Да не говорим, че съществуват стотици фирми, предлагащи тази услуга.

Ако все пак обаче не сте привърженици на химичните разтвори и предпочитате всичко да се случва далеч по-безопасно и щадящо средата за живот на цялото ви семейство, пробвайте нашия метод. Гарантираме, че действа безотказно, дори при най-нахалните и трудни за прогонване хлебарки!

Безреден капан за досадните вредители:

• Стъклен буркан

• Кора от банан

• Вазелин

Това е всичко, което да имате под ръка, ако искате набързо да измайсторите най-ефикасното средство за залавяне на хлебарките.

10 метода да се отървем завинаги от мравки, хлебарки, бълхи и всякакви гадинки

Измийте и подсушете стъкления съд и намажете обилно вътрешността му с вазелин. Поставете кората от един банан на дъното му.

Бурканът оставете в близост до мястото, където често сте виждали хлебарки. Вредителите ще бъдат примамени от сладостта на аромата. Те няма да пропуснат възможността да влязат вътре в съда. Добрата новина е, че не ще успеят да се измъкнат от капана.

С този трик ще забравите за хлебарките

След като се събудите, ще станете свидетели на десетки хлебарки, останали в буркана. Затворете го и го изхвърлете. Това е най-лесният и безопасен начин за залавяне на неприятелите, които ни карат да изпитваме погнуса, щом ги зърнем!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес