Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите мъжки всекидневни къси панталони, които да носите това лято

28 юни 2021, 09:48 часа

През лятото едно от най-любимите ни неща е смяната на гардероба и носенето на по-свободни и леки дрехи, с които да се чувстваме комфортно, удобно и прохладно през целия ден. Разбира се, това невинаги е възможно, особено в дните, когато температурите са доста високи, но това не бива да ни тревожи.

Един от основните елементи в мъжкото облекло през този любим на всички ни сезон са късите панталони. Именно поради тази причина днес решихме да Ви представим най-добрите всекидневни шорти, с които да изглеждате стилно, а в същото време да се чувствате и максимално комфортно.

На каква дължина да заложим?

Макар да ги обобщаваме с общото понятие „къси панталони“, истината е, че те могат да имат различна дължина, а коляното като анатомична структура е отправна точка, за да преценим колко дълги искаме да са те. Могат да бъдат над коляното, до коляното и под коляното, като всеки един от тези модели крие своите плюсове и минуси.

Всекидневните шорти над коляното са предпочитани при по-млади мъже, особено онези, които имат доста изваяно тяло и желаят да го покажат на околните. Късите панталони с дължина до коляното сякаш се явяват онази златна среда, подходяща за хора на всякаква възраст. Ето защо това са и моделите, които ще се срещат най-често в модните колекции през това лято. Панталоните с дължина под коляното няма да бъдат толкова актуални през този сезон, но въпреки всичко остават предпочитан модел при по-възрастните джентълмени.

Каквато и дължина да изберете, убедете се, че с нея ще се чувствате комфортно във Вашето ежедневие и облеклото Ви ще се вписва перфектно в обстановката, в която се намирате.

Какъв цвят да изберем?

Актуалните цветове през този сезон ще бъдат черно, тъмносиньо и сиво, които могат да бъдат съчетани лесно с всякакъв друг цвят риза или тениска. Това ги прави предпочитани сред по-голямата част от мъжката аудитория. От друга страна модерни този сезон ще бъдат и камуфлажните щампи в зелено, сиво и червено. Те със сигурност са доста по-дръзки и трябва много да внимавате с тях, защото не се хармонизират лесно с други цветове, а и са доста ангажиращи като модели. Разбира се, дънковите къси панталони си остават класика в жанра и всеки мъж задължително трябва да притежава поне един чифт. Ако планирате море или поне еднократно посещение на плажа, то тогава не забравяйте и за плувните шорти. Разнообразие от всякакви ярки цветове ще Ви помогне да привлечете погледите върху себе си.

Какви къси панталони ще изберете – къси, по-дълги, дънкови или неонови – зависи от Вашето лично ежедневие. Съобразете работната си атмосфера, както и плановете, които имате за деня, за да можете да изберете най-подходящия модел за Вас. Огромно разнообразие от всякакви шорти можете да откриете в bolf.bg. Тук Ви очакват изключително много цветове, материи и модели, а широката гама от размери ще бъде само във Ваша полза при избора на подходящи къси панталони.

Лятото е вече тук, така че се подгответе за следващите седмици и изберете правилните дрехи. Чувствайте се комфортно всеки ден, където и да се намирате!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес