Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако искате да се отървете от коремните мазнини, пийте това всяка вечер

21 май 2023, 09:25 часа

Макар времето навън все още да не се е задържало топло, всички ние сме в очакване на онова жарко слънце, което да ни помогне да се сдобием с желания тен.

Разходките по плажа са любими и сме сигурни, че няма човек, който да не ги очаква с нетърпение.

Затова сега е моментът да се погрижим за красивите си фигури и да направим така, че всички мазнини около корема да останат в миналото. Много е важно да спортуваме, да се храним балансирано и да пием достатъчно течности. Ако обаче желаем да ускорим процеса по топене на мазнини, то тази статия е истинско съкровище.

Как се топят мазнини със сок от грейпфрут?

Истината е, че чаша прясно изцеден сок от грейпфрут преди лягане може да ни помогне да насърчим изгарянето на мазнини, особено в областта на корема. Сокът е с високо съдържание на витамин С. Именно той помага изключително много за укрепването на имунната система, както и лекува настинките. Освен това грейпфрутът е богат и на антиоксиданти.

Ако всяка вечер преди лягане пием по чаша сок от грейпфрут, не само, че ще потиснем глада, но и бързо ще влезем в желаната форма.

Специалистите по хранене са категорични, че това е един от най-ценните плодове и затова трябва да го консумираме колкото се може по-често.

Сок от грейпфрут ще спомогне и за намаляване нивата на глюкозата. Плодът се грижи за насърчаване здравето на съдовете, както и може да ни предпази от инсулт.

Само една чаша вечер преди лягане може да се превърне в еликсир за тялото.

Статията има информативна цел. Не замества консултацията с лекар, нито балансирано хранене!

 

 

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес