Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 неща, които привличат успех и просперитет във вашия дом

21 октомври 2021, 13:15 часа

Почти всеки иска да привлече богатство и късмет в живота си. За да направите това, трябва да осъществите някои промени в дома си. Тези 8 неща със сигурност ще привлекат пари и късмет.

1. Вратата да е червена

Това е идеално решение за частна къща, но е напълно възможно да поставите такава врата и в апартамент. Положителният ефект се засилва, ако вратата гледа на юг. Тази комбинация е идеална за привличане на финансов успех и семейно благополучие.

2. Добро спално бельо

Много по-приятно е да спите на удобно бельо, а сънят е по-здравословен, така че не бъдете скъперници и си купете качествени комплекти. Комфортът, една блажена атмосфера в спалнята зависи от спалното бельо. Избягвайте синтетика, която отблъсква добрите вибрации в полза на естествените тъкани.

3. Слонове

Слоновете отдавна са поставени в къщата, за да привлекат щастие и материално благополучие. Купете малки фигурки и ги поставете на рафта. Те отблъскват негативната енергия.

4. Свежи цветя

Цветята буквално привличат всички положителни вибрации като магнит. Основното нещо е да използвате цветя с бодли по-рядко, те не са толкова полезни. Не забравяйте да ги отрежете и им смените водата навреме, в противен случай преполиването и гниенето ще създадат напълно противоположен ефект. Изхвърлете изсъхналите цветя, тъй като те развалят енергията на стаята.

5. Аромати

Тамянът не само може да изпълни стаята с приятен аромат, но и да привлече положителни вибрации. Димът почиства апартамента от лоша енергия, привлича щастието. Изгаряйте тамян под формата на пръчици или ароматни масла редовно, за да изпълвате къщата с щастие и хармония. Ароматите могат да бъдат избрани според вкуса, освен това всеки от тях има свое специфично значение.

6. Плодове

Купувайте постоянно плодове, уверете се, че те не са развалени и в купата винаги има нещо вкусно. Първо, яденето на плодове е полезно, само една ябълка на ден може да излекува тялото, да го напълни с полезни вещества и витамини. А цитрусовите плодове привличат финансов късмет извън ползите за здравето.

7. Калинки

Очарователните насекоми могат да привлекат положителна енергия, така че не се страхувайте, ако в апартамента ви влезе буболечка. Вярно е, че едва ли ще ѝ хареса в къщата, по-добре е да освободите насекомото и да я използвате под друга форма. Фигурки, текстилен декор - всички те работят чудесно. Дори една фигурка ще бъде достатъчна, ако я поставите на работния плот.

8. Чай от лайка

Създайте си навика да пиете чай от лайка. Той перфектно успокоява нервите, има положителен ефект върху лигавиците, червата, има релаксиращо свойство. Освен това, лайката може да направи вашия дом наистина щастлив и хармоничен. Това цвете символизира чистота, любов, всичко най-ярко и свежо. Те също могат да помогнат за привличането на финансов успех.

Опитайте се да приложите всички тези препоръки и много скоро ще забележите как животът се променя към по -добро. 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес