Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 зодии, които се целуват невероятно според астрологията

18 януари 2024, 14:16 часа

Целуването е същността на любовта. Целуваме се винаги, когато чувстваме, че сърцата ни ще се пръснат от любов, ако не направим нищо по въпроса. Целувката може да е покана за гореща сесия за грим или може просто да е нежна проява на емоция. Честно казано, една целувка зависи от много неща. Така че една лоша целувка потенциално може да разруши една връзка. Знаете ли, че астрологията играе решаваща роля при решаването кой да се целува добре? Зодиите, които се целуват добре, лесно се вманиачават. Да ги целуваш е вълшебно. И дори да не изпитвате чувства към тях, целуването им със сигурност ще помогне за ускоряване на процеса.

Целувките задават тона на връзката, която ще имате с партньора си. Независимо дали става дума за кратко, просто кълване или задушаващо и страстно, някои целуващи се винаги го правят по-добре. Ето кои са добре целуващите се зодии, които ще ви накарат да припаднете от момента, в който устните ви докоснат техните.

3 знака, които ще се провалят през втората половина на януари

1. Овен

Не сте изпитали наистина добра целувка, докато не сте заключили устни с Овен. Зодията се стреми да се направи неустоима, така че полага допълнителни усилия във всичките си целувки. Ако Овенът ви целува, той вече е наполовина влюбен във вас (дори и току-що да ви е срещнал), така че всъщност влага сърцето и душата си, за да направи целувката еднакво специална за вас. Уведомете ги, че вършат страхотна работа, като изстенете в ушите им или ги придърпате по-близо и вижте как носят своята A-игра.

2. Рак

Раците са известни със своите уникални и смели личности. Но тяхната личност не е единственото нещо, което имат за себе си. Постоянен претендент на Овена за първото място в списъка на зодиакалните знаци, които се целуват добре, Ракът може да направи така, че да изглежда изключително подходящ за целувки. Те ви изкушават до степен, че ги молите да ви целунат. Въпреки това звездният знак ще ви накара да изчакате, за да направите целувката по-приятна. И повярвайте ни, когато казваме, че никой не може да обясни какво е усещането да бъдеш целунат от Рак. Това е целувка, пълна с копнеж, похот и любов. Колкото и пъти да ги ухажвате, винаги ще откриете, че се връщате за още.

3. Телец

Друга сред зодиите, които се целуват добре, е Телецът. Телецът обича да обича и иска хората да се влюбват в тях до уши. Те изискват вечна и неоспорима лоялност. И тяхното оръжие, за да получат всичко това и повече, е тяхната техника на целуване. Целуването на Телец ви кара да се чувствате на върха на света. Те се наслаждават на дълги любовни сесии, така че срещата с Телец всъщност се чувства като резервиране на някои много горещи сесии за гримиране за себе си. Телецът обича да се целува повече, ако установи, че вие се наслаждавате. Така че им кажете, че се забавлявате.

4. Скорпион

Скорпионите никога не правят първата крачка, защото искат вие да сте този, който ги целува. Ако първо ги целунете, ги намирате за желани и неустоими и това наистина е всичко, което Скорпионът иска да бъде. След като сте изяснили, че ги искате, те се заемат да ви доставят удоволствие. Целувките им са меки и нежни, като в същото време са сурови и страстни. Сега това е комбинация, от която никога не можете да се наситите. Скорпионите често са критикувани, че са прекалено интензивни, така че очаквайте от тях да внесат същия плам, когато става дума за любов и секс.

Внимавайте много, ако тези 4 зодии ви носят дарове!

5. Стрелец

Стрелецът е свободна душа. Те не се интересуват какво мислят хората за тях, така че със сигурност няма да положат допълнителни усилия, за да направят целувките незабравими за вас. Сигурно се чудите как това може да е нещо добро? Е, понякога да не мислиш твърде много за тези неща жъне най-добри резултати. Очаквайте зодията да направи първата стъпка, защото те обичат целувките и харесват вас, така че няма да се успокоят, докато не ви хванат. Целувката на огнения знак е пълна с изненади, защото никога не знаете до какво ще доведе. Доверете се на Стрелците, за да направят целувките забавни и вълнуващи.

6. Лъв

Лъвовете са естествени лидери. Те поемат отговорността за всичко, гладенето и лелеенето също не са изключение. Лъвовете обичат да доминират над любовниците си, така че очаквайте те да бъдат груби с вас от време на време. И не се притеснявайте, това е видът грапавост, който вероятно ще ви хареса. Лъвовете също изпитват нужда да бъдат добри във всичко, така че това, че са в този списък на зодиакалните знаци, които се целуват добре, наистина не трябва да е изненада. Всъщност можем да стигнем толкова далеч, че да кажем, че сме запазили най-доброто за последно.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес