Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Любов в облаците“ или как мечтите на всеки за секс във въздуха са вече реалност

02 април 2014, 14:51 часа

Предприемач от Лас Вегас е намерил решение за сексуалните мечти на всеки желаещ да го направи в облаците без да бъде „хванат“ в изневяра от съпруга или съпругата си.

„Любов в облаците“ е нова услуга, чиято реализация се осъществява по време на полет над „Градът на греха“.

Идеята е влюбената двойка да се отдаде на своите греховни фантазии в доста приятна и уединена обстановка високо в облаците.

Собственикът на компанията Анди Джонсън е на мнение, че уникалната услуга е нещо повече от секс.

„Идеята ми бе да е романтично“, коментира той пред Las Vegas Weekly. „Това е една от онези редки възможности, които няма да забравиш през целия си живот“, добавя Джонсън.

Самолетът е Чесна 421, който принципно е с шест седалки, които са премахнати и цялото пространство се заема от поръчково изработен матрак обиколен от няколко секс възглавници.

След всеки полет „Любов в облаците“ разполага с почистващ екип, който изчиства основно целия самолет, а технологията гарантира, че нищо не е останало след предишните „пасажери“. Всички завивки и калъфки се менят с нови след всяко ползване.

Самолетът разполага и с уникална звукова и светлинна система, а дебели завеси разделят клиентите и пилота.

Джонсън даже вече се хвали с няколко резервации, а освен самолетът има и идея за телевизионно шоу, чрез което да привлече още повече клиенти с „дълбоки“ джобове.

Интересна подробност е, че собственикът на компанията Анди Джонсън е лежал за около месец в затвора поради въздушен инцидент със самолет от училището му за пилоти, чийто собственик е бил.

Той обаче гарантира, че няма да пилотира самолета, докато си вършите работата, а ще управлява бизнеса си от земята.

Цените започват от 799 долара за 40-минутен полет над доста интересни места:

Каньон на червените скали

Язовир Хувър

Езеро Мийд

 

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес