Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Секси Маша показа на какви прелести се радва Гришо

02 април 2014, 21:45 часа

Мария Шарапова показа на цял свят на какви прелести се радва българската звезда в тениса Григор Димитров. Сексапилната рускиня реши да разпусне от натоварването и се отдаде на плажни удоволствия в един от най-екзотичните и желани от американците морски курорти - този в Канкун, Мексико. Маша се плацика в океана в женска компания, тъй като любимият й Григор си дойде в България, за да се подготвя с националния отбор за мачовете от турнира за Купа "Дейвис" с Гърция като гости.

По време на поредното плажуване на Маша папараци успяха да я заснемат по бански. И не само това! Денят беше доста плодовит за фотографите, които "изловиха" Маша, докато си оправя долнището на банския. Точно в този момент те успяха да надникнат повече от позволеното под и без друго добре изрязаните й бикини. И направиха достояние на всички мъже по света машините прелести, на които от доста време се радва Гришо.

Руската хубавица обаче никак не изглежда смутена от присъствието на папараците, които неизменно я дабнат на всяка крачка. Точно обратното, тя невъзмутимо "открехна вратата" към интимните си части за щастие на представителите на силния пол по планетата, които и без друго предостатъчно завиждат на първата българска ракета и отдавна точат лиги по сексапилната тенисистка.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес